Saturday, December 31, 2011

assalamualaikum,....

haiii,..lama x jumpa anda sekelian,.!hope u all chat selalu disamping keluarga terchenta hahhah......
cam na skunk skolah dah nk buka ,..dah buat persiapan utk skolah nih,.tnn 2012..?azam baru 2012 lah katakn!
 #yg skolah rajin2 lah ke skolah yg kerja rajin2 lah berkerja,..*hohohoh
  okies lah mizz u all

LOVE ME OR NOT?

Monday, November 7, 2011

Giveaway My Granny Square


NAK JOIN KLIK BANNER

tarikh tutup : 20 November 2011


LOVE ME OR NOT?

Tuesday, August 23, 2011

Contest Comelnya Pakai Shawl!


.Assalamualaikum.

Hai korangg semua . =)

adik yani ada join satu contest nih . ala...contest like like kat fesbuk tuh .

Itu lah nama nyer .
Siapa dapat "highest vote" itu dikira pemenang ! tapi sekarang nih tak harap pun dapat highest vote sebab ada contestant yang dah dapat 1k votes pun:)

Kat sini , yani nak mintakk tolong korang lah like photo adik yani ni !
Boleh kan ? :)

1st korang like ini dulu :




2nd korang like ini pulak :


picture dinna


Minta kerjasama ye ! :) Thnx banyak2!

Siapa2 yang rajin , tolong lah promote kat blog korang sekali
Sayanggg korangg sgt3 muahxx !

copy dari yan :P


LOVE ME OR NOT?

Tuesday, July 12, 2011

Bloglist Blog Budak Sekolah!




Assalamualaikum semua.....
apa khabar ? hope korang sihat.. 
nie saya nak bagitau kat  semua..
memandangkan blog ni baru lagi, saya nak buat bloglist...
"Jom Join Bloglist Budak Sekolah"..
jom la join...saya nk seberapa banyak blog untuk dijadikan bloglist saya ni..
sesiapa yang join ni  nanti.. blog tu akan diberi keutamaan masa saya bw nanti, insyaallah.. tapi waktu weekend jer la.. hahaha.. hari lain sekolah ..
jangan lupa tinggalkan jejak kat shoutmix ye :)

saya budak baik! :D

  • Buat entry yang bertajuk "JOM JOIN BLOGLIST BUDAK SEKOLAH"
  • letak header kt atas ni dekat entry korang tu beserta link entry saya nie..
  • sapa-sapa yang belum follow saya , kalau nak follow boleh, taknak xpe saya tak paksa.. yang dah follow TERIMA KASIH YE..
  • buat entry komen psal blog nie..nk puji ke kritik ke nk kutuk pun takpe ~
  • tinggalkan komen beserta link entry korang tu

ITU JER..harap harap adalah yang nak join. saya ni budak baru belajar lagi...semua sokongan anda saya dahulukan dengan ucapan terima kasih :)

LOVE ME OR NOT?

Saturday, July 9, 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

assalamualaikum...
saya masih budak baru belajar. baru tingkatan satu. minat buat blog sebab dua orang kakak saya ada blog. ini blog mereka 

selamat berkenalan semua :)

LOVE ME OR NOT?

Sunday, June 26, 2011

nuffy!