Tuesday, July 12, 2011

Bloglist Blog Budak Sekolah!




Assalamualaikum semua.....
apa khabar ? hope korang sihat.. 
nie saya nak bagitau kat  semua..
memandangkan blog ni baru lagi, saya nak buat bloglist...
"Jom Join Bloglist Budak Sekolah"..
jom la join...saya nk seberapa banyak blog untuk dijadikan bloglist saya ni..
sesiapa yang join ni  nanti.. blog tu akan diberi keutamaan masa saya bw nanti, insyaallah.. tapi waktu weekend jer la.. hahaha.. hari lain sekolah ..
jangan lupa tinggalkan jejak kat shoutmix ye :)

saya budak baik! :D

  • Buat entry yang bertajuk "JOM JOIN BLOGLIST BUDAK SEKOLAH"
  • letak header kt atas ni dekat entry korang tu beserta link entry saya nie..
  • sapa-sapa yang belum follow saya , kalau nak follow boleh, taknak xpe saya tak paksa.. yang dah follow TERIMA KASIH YE..
  • buat entry komen psal blog nie..nk puji ke kritik ke nk kutuk pun takpe ~
  • tinggalkan komen beserta link entry korang tu

ITU JER..harap harap adalah yang nak join. saya ni budak baru belajar lagi...semua sokongan anda saya dahulukan dengan ucapan terima kasih :)

LOVE ME OR NOT?

11 comments:

ninie_azriena said...

akak join y dik (n_n)
dah lama follow u

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-budak-sekolah.html

#ciksuzlin said...

nak join!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-budak-sekolah.html

TQ.

missteeha the babling girl said...

ngee! 1st time join benda2 macam nie!
oh! teruje~ ahaha . orait . saya join!

jom usha blog ~!
:)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Dtg meriahkan segmen adeq ni.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-budak-sekolah.html

Nur Zulaikha said...

tinggalkan jejak kat sini boleh??

http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-budak-sekolah.html

Cik Meyo said...

http://aboooti.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-budak-sekolah.html


join :D

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-budak-sekolah.html

AyiLarimA said...

Mira join... jom laa tengok blog Mira :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-budak-sekolah.html

mocha zaerna said...

nak join boleh tak :)

mocha zaerna said...

nak join boleh tak?

ZF said...

join jugak... http://www.zuhairifirdaus.com/2011/07/jom-join-bloglist-budak-sekolah.html

nuffy!